Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
prevenceKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Faktory ovlivňující postmortální zrací procesy vepřového masa.
(Štěpán Zajíček)2014, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//4gjjsh// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Faktory ovlivňující průběh postmortální změn v mase
(Michaela Seilerová)2016, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//slfgg2// | Zootechnika / Živočišná produkce | Práce na příbuzné téma
Vliv postmortálních změn na organoleptické charakteristiky masa farmově chovaných daňků evropských (Dama dama)
(Kristýna Steiningerová)2018, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//6ulp6n// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma