Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
enkapsulaceKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Nanomateriály s enkapsulovanými biologicky aktivními látkami pro prodloužení trvanlivosti potravin
(Štěpánka Penčáková)2024, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//89s2cu// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Principy prodlužování trvanlivosti masných výrobků
(Pavla Doleželová)2017, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//0qyo58// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Use of Plant Extracts from Family Moraceae to Extend the Shelf Life of Meat
(Karen Sovjáková)2024, Bakalářská práce, Fakulta tropického zemědělství / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//xfnl0b// | Tropické zemědělství / | Práce na příbuzné téma