Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
réva vinnáKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Vliv stupně oxidace moštů na senzorické a analytické vlastnosti vín révy vinné
(Zdeněk Řihák)2020, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//r6smsp// | Zahradnické inženýrství / Řízení zahradnických technologií | Práce na příbuzné téma
Projekt vytvoření nového pobytového balíčku ve Wine Wellness hotel Amande
(Daniela Černíková)2020, Diplomová práce, Fakulta managementu a ekonomiky / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//0gvpqv// | Ekonomika a management / Management a marketing, specializace Design management | Práce na příbuzné téma
Analytické metody pro stanovení kyseliny jablečné a vinné ve víně
(Lucie Töröková)2015, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//0fz5us// | Zahradnické inženýrství / Vinohradnictví a vinařství | Práce na příbuzné téma
Analytické metody pro stanovení sacharidů v moštu a víně
(Aneta Jarůšková)2016, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//0mh9fy// | Zahradnické inženýrství / Vinohradnictví a vinařství | Práce na příbuzné téma
Analytické metody použité při odhalování identity vína
(Martina Franzeová)2016, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//wqbc6q// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma
Analytické metody pro stanovení cukrů a kyselin ve víně
(Alžběta Dorota Dostálová)2018, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//vxaaho// | Zahradnické inženýrství / Vinohradnictví a vinařství | Práce na příbuzné téma
Používané metody pro stanovení termolabilních bílkovin v procesu výroby vína a jejich srovnání
(Radomír Hodeček)2016, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//tzqwez// | Zahradnické inženýrství / Řízení zahradnických technologií | Práce na příbuzné téma
Possibilities of Wine and Fish Dishes Pairing
(Emil Žižka)2019, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/wh29c/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management | Práce na příbuzné téma
Falšování potravin živočišného původu
(Jakub Tesař)2020, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//66qgm3// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma
Využití nukleární magnetické rezonance k detekci falšování medu
(Andrea Nosková)2020, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//nkuw9h// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma