Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 17 prací)
Effect of particle size of wheat on the rheological and filtration properties of the drilling fluid
 (Dlovan YASEEN ABBAS)

2023, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI

http://theses.cz/id//szxi2z// | Petroleum Engineering / | Práce na příbuzné téma

Influence of wheat varietal mixtures on yield stability, grain quality and flour rheological properties.
 (Mousa ZOGHALI)

2021, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//dwm5ql// | Zemědělské inženýrství / Multifunctional Agriculture | Práce na příbuzné téma

Assessment of some quality parameters of organic and conventional wheat flour
 (Barbora Fantová)

2023, Bakalářská práce, Fakulta tropického zemědělství / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//i4pxc9// | Tropické zemědělství / | Práce na příbuzné téma

The effects of storage conditions on the quality of wheat flour during post-milling maturation
 (Johanka Barsová)

2024, Diplomová práce, Fakulta tropického zemědělství / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//hqeryr// | Tropical Crop Management and Ecology / | Práce na příbuzné téma

Study of application temperature and joint thickness impact on fast fixing effect of one component PUR adhesives
 (Sudeep Sangamesh Babu)

2017, Diplomová práce, Fakulta strojní / Technická univerzita v Liberci

http://theses.cz/id//a4gwj0// | Mechanical Engineering / Engineering Technology and Materials | Práce na příbuzné téma

Vliv přídavku enzymu na reologické vlastnosti bezlepkového těsta a pečiva
 (Vikendra Dabash)

2022, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//sgsunj// | Food Chemistry and Technology / Food Technology | Práce na příbuzné téma

Vliv přídavku vody a doby hnětení na reologické vlastnosti těsta
 (Vít Kundera)

2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//e97mci// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv přídavku cvrččí mouky na vlastnosti těsta a jakost pekařských výrobků
 (Žaneta Ferusová)

2020, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//w07ni6// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma

Vliv zmrazení na reologické vlastnosti těsta
 (Kamila Kubíčková)

2016, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//2jchhp// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Vliv odrůd pšenice ozimé na reologické vlastnosti těsta
 (Veronika Hliněnská)

2018, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//hodfcs// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 17 prací)