Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

ayran

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Vliv fermentace a skladování na jakostní parametry fermentovaných mléčných výrobků
 (Kamil Šín)

2021, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//9mxdkl// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Membránová separace primárních produktů fermentace
 (Jonatan Šercl)

2021, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-inženýrská / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//bi7l30// | Nano a mikrotechnologie v chemickém inženýrství / | Práce na příbuzné téma

Chromatografie SMB pro izolaci mannitolu z vybraných produktů fermentace a extraktů
 (Daniel Růžička)

2022, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//w54a75// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma

Analýza produktů fermentace v modelových žitných a pohankových kvasech
 (Michaela Sadílková)

2018, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická

http://theses.cz/id//b9pw24// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma

Tradiční asijské fermentované mléčné výrobky
 (Daria Churiakova)

2024, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//wzleuz/zaverecna_prace.pdf_/ | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Tradiční asijské fermentované mléčné výrobky
 (Daria Churiakova)

2024, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//wzleuz/zaverecna_prace.pdf_/ | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma