Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
ayranKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Vliv fermentace a skladování na jakostní parametry fermentovaných mléčných výrobků
(Kamil Šín)2021, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//9mxdkl// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Membránová separace primárních produktů fermentace
(Jonatan Šercl)2021, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-inženýrská / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//bi7l30// | Nano a mikrotechnologie v chemickém inženýrství / | Práce na příbuzné téma
Chromatografie SMB pro izolaci mannitolu z vybraných produktů fermentace a extraktů
(Daniel Růžička)2022, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//w54a75// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma
Analýza produktů fermentace v modelových žitných a pohankových kvasech
(Michaela Sadílková)2018, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická
• http://theses.cz/id//b9pw24// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma
Tradiční asijské fermentované mléčné výrobky
(Daria Churiakova)2024, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//wzleuz/zaverecna_prace.pdf_/ | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Tradiční asijské fermentované mléčné výrobky
(Daria Churiakova)2024, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//wzleuz/zaverecna_prace.pdf_/ | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma