Theses on the same topic (having an identical keyword):
bakterieKeywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate
The Effect of Oregano Essential Oil on Microbial Load, Drying Kinetics and Sensory Atributes of Dried Meat
(Helga Johana Hernandez Hernandez)2016, Disertační práce, Fakulta tropického zemědělství / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//m0lepv// | Zemědělská specializace / Sustainable Rural Development in TS | Theses on a related topic
Key factors for the feasibility of a business plan to diversify activities in the field of processing meat and meat products from organic production
(Polina Zinoveva)2020, Bakalářská práce, Provozně ekonomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//5iqf8y// | Zemědělské inženýrství / Agrobyznys | Theses on a related topic
Use of tea extracts in the production of meat products
(Aliaksandra Kharoshka)2018, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická
• http://theses.cz/id//yylje3// | Chemistry and Technology / | Theses on a related topic
Use of DART and other modern methods for the evaluation of shelf-life of meat and meat products
(Themis Stylianou)2016, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická
• http://theses.cz/id//x3y7z6// | Chemistry and Technology / | Theses on a related topic
Composition of venison and game meat for its processability to meat products
(Pavlína Pěstová)2013, Bakalářská práce, Fakulta tropického zemědelství / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//x3a465// | Zemědělství tropů a subtropů / | Theses on a related topic
Masné výrobky ve výživě dospělých
(Jana JÁNOŠKOVÁ)2024, Bakalářská práce, Lékařská fakulta / OSTRAVSKÁ UNIVERZITA
• http://theses.cz/id//fw2ar9// | Nutriční terapie / | Theses on a related topic
Mikroorganismy kontaminující tepelně opracované masné výrobky
(Tereza Zelinková)2024, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//dlq2ya// | Technologie potravin / | Theses on a related topic
Alternativní masné výrobky
(Kateřina Cahelová)2022, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//d6gq6i// | Technologie a hodnocení potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic
Uvolňování ftalátů z materiálů a obalů určených pro maso a masné výrobky
(Julie Remencová)2021, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//8hf7ax// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic
Porovnání masných výrobků s alternativními výrobky pro vegetariány a vegany
(Dominika Hájková)2022, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//l518zo// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic