Theses on the same topic (having an identical keyword):
bakterieKeywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate
Konzervace potravin pomocí fyzikálních metod
(Gabriela Tomášková)2020, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//y9zeqg// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic
Nové kryoprotektivní látky využitelné při konzervaci potenciálně probiotických bakterií rodu Bifidobacterium metodou lyofilizace
(Petra Vrabcová)2016, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//u0fwj4// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Theses on a related topic
Vliv konzervace zeleninových omáček na jejich kvalitativní parametry
(Petra Lupoměská)2020, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//ltwx4a// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Theses on a related topic
Porovnání různých metod konzervace rostlinných šťáv
(Tereza Gonová)2018, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//43ciac// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Theses on a related topic