Theses on the same topic (having an identical keyword):

bakterie

Keywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate

« 1 2 » (total: 14 theses)
Konzervace potravin pomocí fyzikálních metod
 (Gabriela Tomášková)

2020, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//y9zeqg// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic

Nové kryoprotektivní látky využitelné při konzervaci potenciálně probiotických bakterií rodu Bifidobacterium metodou lyofilizace
 (Petra Vrabcová)

2016, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//u0fwj4// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Theses on a related topic

Vliv konzervace zeleninových omáček na jejich kvalitativní parametry
 (Petra Lupoměská)

2020, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//ltwx4a// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Theses on a related topic

Porovnání různých metod konzervace rostlinných šťáv
 (Tereza Gonová)

2018, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//43ciac// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Theses on a related topic

« 1 2 » (total: 14 theses)