Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

bakterie

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 14 prací)
The Effect of Oregano Essential Oil on Microbial Load, Drying Kinetics and Sensory Atributes of Dried Meat
 (Helga Johana Hernandez Hernandez)

2016, Disertační práce, Fakulta tropického zemědělství / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//m0lepv// | Zemědělská specializace / Sustainable Rural Development in TS | Práce na příbuzné téma

Key factors for the feasibility of a business plan to diversify activities in the field of processing meat and meat products from organic production
 (Polina Zinoveva)

2020, Bakalářská práce, Provozně ekonomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//5iqf8y// | Zemědělské inženýrství / Agrobyznys | Práce na příbuzné téma

Use of DART and other modern methods for the evaluation of shelf-life of meat and meat products
 (Themis Stylianou)

2016, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická

http://theses.cz/id//x3y7z6// | Chemistry and Technology / | Práce na příbuzné téma

Use of tea extracts in the production of meat products
 (Aliaksandra Kharoshka)

2018, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická

http://theses.cz/id//yylje3// | Chemistry and Technology / | Práce na příbuzné téma

Composition of venison and game meat for its processability to meat products
 (Pavlína Pěstová)

2013, Bakalářská práce, Fakulta tropického zemědelství / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//x3a465// | Zemědělství tropů a subtropů / | Práce na příbuzné téma

Masné výrobky ve výživě dospělých
 (Jana JÁNOŠKOVÁ)

2024, Bakalářská práce, Lékařská fakulta / OSTRAVSKÁ UNIVERZITA

http://theses.cz/id//fw2ar9// | Nutriční terapie / | Práce na příbuzné téma

Alternativní masné výrobky
 (Kateřina Cahelová)

2022, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//d6gq6i// | Technologie a hodnocení potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Mikroorganismy kontaminující tepelně opracované masné výrobky
 (Tereza Zelinková)

2024, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//dlq2ya// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Uvolňování ftalátů z materiálů a obalů určených pro maso a masné výrobky
 (Julie Remencová)

2021, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//8hf7ax// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Porovnání masných výrobků s alternativními výrobky pro vegetariány a vegany
 (Dominika Hájková)

2022, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//l518zo// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 14 prací)