Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
guidelinesKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Současné trendy v přípravě pokrmů
(Martin Suchý)2019, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/tk1o8/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Trendy elektronické obsluhy bankovních klientů
(Ondřej Prostecký)2021, Diplomová práce, AMBIS vysoká škola, a.s.
• https://is.ambis.cz/th/dqdaw/ | Ekonomika a management / Management | Práce na příbuzné téma
Nové trendy v získávání zaměstnanců
(Petr Eber)2020, Diplomová práce, AKADEMIE STING
• https://is.sting.cz/th/tl41n/ | Ekonomika a management / Podniková ekonomika a management | Práce na příbuzné téma