Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

Maso

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Vliv přídavku vybraných hydrokoloidů na technologické vlastnosti masových pomazánek
 (Alice Čalová)

2024, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//5xqmha// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma

Vliv fosforečnanových solí na reologické vlastnosti modelového vepřového masného výrobku v průběhu tepelného opracování
 (Nikola Koníčková)

2014, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//pms46b// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv fosforečnanových solí na reologické vlastnosti modelového kuřecího masného výrobku v průběhu tepelného opracování
 (Nikola Hloušková)

2014, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//8h7xqp// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma