Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

kakaové boby

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Stanovení základních jakostních charakteristik vybraných vzorků čokolády pomocí senzorické analýzy a fyzikálních metod
 (Andrea Budínová)

2016, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//438lcc// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma

Kakaové boby jako surovina pro výrobu čokolády.
 (Alena BEŇADIKOVÁ)

2011, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//up0d0e// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma

Charakteristika, vlastnosti a výroba různých druhů čokolád
 (Mariia Kaliuzhnaia)

2021, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová a ekonomická

https://is.vsh.cz/th/jorj9/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Čokoláda a její vhodné kombinace k nápojům v gastronomii (její nabídka a oblíbenost ve vybraných gastro zařízení)
 (Anna Venikova)

2013, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/5046/vsh_b_a2/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma