Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
oplatkyKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Trans mastné kyseliny ve výživě člověka a jejich vliv na zdraví
(Alena Tokareva)2020, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//ucm6a3// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma
Trans nenasýtené mastné kyseliny vo výžive človeka
(Lucia Balleková)2018, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//w1azy4// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Význam cis/trans-nenasycených mastných kyselin ve výživě člověka
(Lucie Figallová)2019, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//3oviqs// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma
Nenasycené mastné kyseliny ve stravě hospitalizovaných pacientů
(Veronika KONHEFROVÁ)2015, Bakalářská práce, Zdravotně sociální fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//3b3sv3// | Specializace ve zdravotnictví / Nutriční terapeut | Práce na příbuzné téma
Obsah trans-nenasycených mastných kyselin ve vybraných potravinářských výrobcích
(Klára Nohynková)2016, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická
• http://theses.cz/id//8ew1ui// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma
Senzorická analýza piva
(Marek Jaroš)2021, Diplomová práce, Ekonomická fakulta / VŠB – Technická univerzita Ostrava
• http://hdl.handle.net/10084/143269 | Ekonomika a management / Marketing a obchod | Práce na příbuzné téma
Senzorická analýza holandských sýrů skladovaných pod různými nátěry
(Barbora Přesličková)2015, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//0m1orf// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Profil aminokyselin v alternativních proteinových doplňcích stravy určených pro sportovní výživu a jejich senzorická přijatelnost u různých skupin konzumentů.
(Sabina Špičková)2024, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//eyxm9z// | Potravinářství a výživa člověka / | Práce na příbuzné téma
Senzorická analýza kávy
(Miriam Vilášková)2019, Diplomová práce, Ekonomická fakulta / VŠB - Technická univerzita Ostrava
• http://hdl.handle.net/10084/135644 | Ekonomika a management / Marketing a obchod | Práce na příbuzné téma
Senzorická jakost jogurtů v závislosti na různém složení ovocného podílu
(Tereza BOHDALOVÁ)2018, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//00fokq// | Zemědělské inženýrství / Zemědělské inženýrství - Zpracování produktů | Práce na příbuzné téma