Theses on the same topic (having an identical keyword):

Systém objednávací

Keywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate

Vakuování potravin a Sous vide technologie v gastronomii
 (Nikola Horká)

2019, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//crk010// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Theses on a related topic

Vakuování potravin a sous vide technologie v gastronomii
 (Nikola Horká)

2017, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//ygd6vp// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Theses on a related topic

Technologie pěstování a zpracování jedlých hub a jejich využití v gastronomii
 (Marek Zbořil)

2018, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//wi2mnp// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Theses on a related topic

Užití digitálních technologií ve výuce odborných předmětů v gastronomii
 (Ondřej ŠKUTA)

2018, Bakalářská práce, Pedagogická fakulta / OSTRAVSKÁ UNIVERZITA

http://theses.cz/id//gi4b2l// | Specializace v pedagogice / Učitelství odborných předmětů | Theses on a related topic

Méně známé druhy bylinek a jejich použití v gastronomii
 (Kateřina Eichlerová)

2020, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//ir7sl6// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Theses on a related topic

Projevy digitalizace v hotelnictví a gastronomii v kontextu agendy Průmysl 4.0
 (Kristýna Lagronová)

2023, Diplomová práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.

https://is.ucp.cz/th/wyvqa/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Management hotelnictví a lázeňství | Theses on a related topic

Netradiční suroviny v gastronomii
 (Jana Stloukalová)

2020, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//obd711// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Theses on a related topic

TECHNOLOGIE VAKUOVÁNÍ POTRAVIN A SOUS VIDE V GASTRONOMII
 (Veronika Prudilová)

2019, Bakalářská práce, Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.

http://theses.cz/id/ub76fd/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch | Theses on a related topic

Charakteristika surovin v asijské gastronomii
 (Tereza Pakhofferová)

2021, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//e1qdkk// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Theses on a related topic

Možnosti využití raw stravy v gastronomii
 (Magdaléna Zvonková)

2020, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//wb1gip// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Theses on a related topic