Theses on the same topic (having an identical keyword):
Systém objednávacíKeywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate
Vakuování potravin a Sous vide technologie v gastronomii
(Nikola Horká)2019, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//crk010// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Theses on a related topic
Vakuování potravin a sous vide technologie v gastronomii
(Nikola Horká)2017, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//ygd6vp// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Theses on a related topic
Technologie pěstování a zpracování jedlých hub a jejich využití v gastronomii
(Marek Zbořil)2018, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//wi2mnp// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Theses on a related topic
Užití digitálních technologií ve výuce odborných předmětů v gastronomii
(Ondřej ŠKUTA)2018, Bakalářská práce, Pedagogická fakulta / OSTRAVSKÁ UNIVERZITA
• http://theses.cz/id//gi4b2l// | Specializace v pedagogice / Učitelství odborných předmětů | Theses on a related topic
Méně známé druhy bylinek a jejich použití v gastronomii
(Kateřina Eichlerová)2020, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//ir7sl6// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Theses on a related topic
Projevy digitalizace v hotelnictví a gastronomii v kontextu agendy Průmysl 4.0
(Kristýna Lagronová)2023, Diplomová práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
• https://is.ucp.cz/th/wyvqa/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Management hotelnictví a lázeňství | Theses on a related topic
Netradiční suroviny v gastronomii
(Jana Stloukalová)2020, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//obd711// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Theses on a related topic
TECHNOLOGIE VAKUOVÁNÍ POTRAVIN A SOUS VIDE V GASTRONOMII
(Veronika Prudilová)2019, Bakalářská práce, Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.
• http://theses.cz/id/ub76fd/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch | Theses on a related topic
Charakteristika surovin v asijské gastronomii
(Tereza Pakhofferová)2021, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//e1qdkk// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Theses on a related topic
Možnosti využití raw stravy v gastronomii
(Magdaléna Zvonková)2020, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//wb1gip// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Theses on a related topic