Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
OcetKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Analytické a senzorické možnosti kontroly falšování pravosti révového vína
(Kamil Rozek)2015, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//yitvj1// | Zahradnické inženýrství / Řízení zahradnických technologií | Práce na příbuzné téma
Ocet - význam v potravinářství a vliv na lidské zdraví
(Natálie Kubelková)2024, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//5arpwg// | Hodnocení a analýza potravin / | Práce na příbuzné téma
Návrh farmářské výroby octa s charakterem funkční potravin.
(Vendula HRDINOVÁ)2014, Bakalářská práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//qe276r// | Zemědělství / Trvale udržitelné systémy hospodaření v krajině | Práce na příbuzné téma
Ocet - význam v potravinářství a vliv na lidské zdraví
(Natálie Kubelková)2024, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//5arpwg// | Hodnocení a analýza potravin / | Práce na příbuzné téma
Technologie výroby octa
(Michaela DOBEŠKOVÁ)2011, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//urdkz0// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma