Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

Ocet

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Analytické a senzorické možnosti kontroly falšování pravosti révového vína
 (Kamil Rozek)

2015, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//yitvj1// | Zahradnické inženýrství / Řízení zahradnických technologií | Práce na příbuzné téma

Ocet - význam v potravinářství a vliv na lidské zdraví
 (Natálie Kubelková)

2024, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//5arpwg// | Hodnocení a analýza potravin / | Práce na příbuzné téma

Návrh farmářské výroby octa s charakterem funkční potravin.
 (Vendula HRDINOVÁ)

2014, Bakalářská práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//qe276r// | Zemědělství / Trvale udržitelné systémy hospodaření v krajině | Práce na příbuzné téma

Ocet - význam v potravinářství a vliv na lidské zdraví
 (Natálie Kubelková)

2024, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//5arpwg// | Hodnocení a analýza potravin / | Práce na příbuzné téma

Technologie výroby octa
 (Michaela DOBEŠKOVÁ)

2011, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//urdkz0// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma