Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
VýživaKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
The Czech Cuisine and Eating Habits from the Nutritional Point of View in the Socialism versus Now
(Spillerová Spillerová)2022, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová a ekonomická
• https://is.vsh.cz/th/y4t6b/ | Hospitality Management / | Práce na příbuzné téma
Social factors influencing food eating (comparative study of Czechia and Kyrgyzstan)
(Aiza Myrzabekova)2023, Bakalářská práce, Provozně ekonomická fakulta / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//k5ptnu// | Business Administration / | Práce na příbuzné téma
Fast food a obézne deti
(Nikola Kozelková)2022, Diplomová práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/egypy/ | Výživa dospělých a dětí / | Práce na příbuzné téma
Role food stylingu v současných stravovacích návycích
(Kristýna Šteffelová)2021, Diplomová práce, Vysoká škola finanční a správní
• https://is.vsfs.cz/th/dhdxw/ | Marketingová komunikace / | Práce na příbuzné téma
Food and its social context (case study of low and high income households in Kazakhstan)
(Saule Turgambayeva)2023, Diplomová práce, Provozně ekonomická fakulta / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//iyj62h// | Economics and Management / | Práce na příbuzné téma
Consumers attitudes to sustainable food consumption
(Le Huyen Trang Phan)2022, Bakalářská práce, Provozně ekonomická fakulta / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//ywcz35// | Business Administration / | Práce na příbuzné téma
Optimální výživa s ohledem na různé skupiny obyvatelstva
(Petr Janeček)2021, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/jie6d/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma