Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
adolescentKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Sledování výživové frekvence u dětí obézních a dětí s fyziologickou hmotností
(Dita SMÉKALOVÁ)2017, Bakalářská práce, Zdravotně sociální fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//higi9t// | Specializace ve zdravotnictví / Nutriční terapeut | Práce na příbuzné téma
Výživové návyky u dětí v mladším školním věku, z pohledu sestry v ordinaci praktického lékaře pro děti a dorost.
(Aneta KUCHAŘOVÁ)2019, Bakalářská práce, Zdravotně sociální fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//z67t0i// | Ošetřovatelství / Všeobecná sestra | Práce na příbuzné téma
Štúdia založenia webového portálu zameraného na výživové hodnoty a ich súvislosti so zdravím
(Paula Porubčanová)2020, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/q9tb9/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma
Nejvíc nabízené přílohy v českých restauracích a jejich výživové hodnoty
(Veronika Bobková)2020, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/zb5rd/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Analýza profilov na sociálnych sietiach so zameraním na výživové hodnoty
(Martina Mrázková)2020, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/nqgl9/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma
Nutričné hodnoty tradičných svetových kuchýň
(Eva Baloghová)2017, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/15542/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Komparace webových stránek zaměřených na výživové hodnoty
(Anna Tietzová)2018, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/kxz5l/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management destinace cestovního ruchu | Práce na příbuzné téma
Nutriční hodnoty přesnídávek dětí na 1. stupni ZŠ v běžných a ve vyloučených lokalitách v Ústí nad Labem a v Trmicích
(Lucie KARAFFOVÁ)2017, Diplomová práce, Pedagogická fakulta / UNIVERZITA JANA EVANGELISTY PURKYNĚ V ÚSTÍ NAD LABEM
• http://theses.cz/id//p0xcjq// | Učitelství pro základní školy / Učitelství pro 1. stupeň základní školy | Práce na příbuzné téma
Stravování lidí ve „Fast foodu“ se zaměřením na určitou věkovou skupinu
(Natálie Pecháčková)2024, Bakalářská práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
• https://is.ucp.cz/th/xo9ia/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma