Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

Aditivní látky

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 3 » (celkem 26 prací)
Aditivní látky v cukrovinkách
 (Kateřina Vránová)

2015, Bakalářská práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/ai2y3/ | Specializace ve zdravotnictví / Nutriční terapeut | Práce na příbuzné téma

Aditivní látky v potravinách
 (Barbora SÝKOROVÁ)

2024, Bakalářská práce, Fakulta pedagogická / ZÁPADOČESKÁ UNIVERZITA V PLZNI

http://theses.cz/id//vq6f90// | Výchova ke zdraví se zaměřením na vzdělávání / Výchova ke zdraví se zaměřením na vzdělávání (maior) + Biologie se zaměřením na vzdělávání (minor) | Práce na příbuzné téma

Pohled spotřebitele na aditivní látky v potravinách
 (Marie STUPKOVÁ)

2024, Bakalářská práce, Fakulta zemědělská a technologická / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//0pbw5e// | Zemědělství / Zemědělství - Zpracování produktů | Práce na příbuzné téma

Aditivní látky v potravinách
 (Ilona HUMLOVÁ)

2015, Bakalářská práce, Fakulta životního prostředí / UNIVERZITA JANA EVANGELISTY PURKYNĚ V ÚSTÍ NAD LABEM

http://theses.cz/id//lmp9zg// | Ekologie a ochrana prostředí / Ochrana životního prostředí | Práce na příbuzné téma

Konzervační látky v potravinách a jejich vliv na zdraví člověka
 (Adéla Velechová)

2018, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//lbw7jr// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma

Aditivní (přídatné) látky v potravinách a jejich vlastnosti
 (Kristýna TYLOVÁ)

2013, Bakalářská práce, Pedagogická fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//7zffqw// | Specializace v pedagogice / Výchova ke zdraví | Práce na příbuzné téma

Vybrané aditívne látky a ich toxikologické zhodnotenie
 (Lucia Klačmanová)

2018, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//2dj18k// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Konzervační látky prodlužující uchovatelnost potravin
 (Radka Koudelná)

2017, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//9eq3jp// | Zahradnictví / Jakost rostlinných potravinových zdrojů | Práce na příbuzné téma

Možné negativní vlivy aditiv v potravinách na zdraví člověka
 (Daniela Malířová)

2019, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//z2ykin// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma

Přídatné látky v potravinách a jejich využití
 (Tereza Martincová)

2021, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//iwpomh// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

« 1 2 3 » (celkem 26 prací)