Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
Aditivní látkyKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Aditivní látky v cukrovinkách
(Kateřina Vránová)2015, Bakalářská práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/ai2y3/ | Specializace ve zdravotnictví / Nutriční terapeut | Práce na příbuzné téma
Aditivní látky v potravinách
(Barbora SÝKOROVÁ)2024, Bakalářská práce, Fakulta pedagogická / ZÁPADOČESKÁ UNIVERZITA V PLZNI
• http://theses.cz/id//vq6f90// | Výchova ke zdraví se zaměřením na vzdělávání / Výchova ke zdraví se zaměřením na vzdělávání (maior) + Biologie se zaměřením na vzdělávání (minor) | Práce na příbuzné téma
Pohled spotřebitele na aditivní látky v potravinách
(Marie STUPKOVÁ)2024, Bakalářská práce, Fakulta zemědělská a technologická / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//0pbw5e// | Zemědělství / Zemědělství - Zpracování produktů | Práce na příbuzné téma
Aditivní látky v potravinách
(Ilona HUMLOVÁ)2015, Bakalářská práce, Fakulta životního prostředí / UNIVERZITA JANA EVANGELISTY PURKYNĚ V ÚSTÍ NAD LABEM
• http://theses.cz/id//lmp9zg// | Ekologie a ochrana prostředí / Ochrana životního prostředí | Práce na příbuzné téma
Konzervační látky v potravinách a jejich vliv na zdraví člověka
(Adéla Velechová)2018, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//lbw7jr// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma
Aditivní (přídatné) látky v potravinách a jejich vlastnosti
(Kristýna TYLOVÁ)2013, Bakalářská práce, Pedagogická fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//7zffqw// | Specializace v pedagogice / Výchova ke zdraví | Práce na příbuzné téma
Vybrané aditívne látky a ich toxikologické zhodnotenie
(Lucia Klačmanová)2018, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//2dj18k// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Konzervační látky prodlužující uchovatelnost potravin
(Radka Koudelná)2017, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//9eq3jp// | Zahradnictví / Jakost rostlinných potravinových zdrojů | Práce na příbuzné téma
Možné negativní vlivy aditiv v potravinách na zdraví člověka
(Daniela Malířová)2019, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//z2ykin// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma
Přídatné látky v potravinách a jejich využití
(Tereza Martincová)2021, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//iwpomh// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma