Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
Aditivní látkyKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Účinky přídatných látek používaných v potravinářství a kosmetice na růst vybraných bakterií
(Leona Buňková)2008, Rigorózní práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/muleq/ | Biologie / Obecná biologie | Práce na příbuzné téma
Toxické látky v potravinách a veřejné zdraví
(Filip SOSNA)2022, Diplomová práce, Zdravotně sociální fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//vinu2s// | Ochrana obyvatelstva / Civilní nouzová připravenost | Práce na příbuzné téma
Použití přídatných látek při výrobě potravin
(Kamila Borešová)2022, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//eqv98k// | Kvalita potravin a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma
Možné negativní vlivy aditiv v potravinách na zdraví člověka
(Daniela Malířová)2019, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//z2ykin// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma
Potravinová aditiva rostlinného původu: analýza tradičního a konvenčního využití
(Kristýna Steiningerová)2016, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//nszjdc// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma
Barviva a sladidla v potravinářském průmyslu
(Charlotte Vlková)2018, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//wypzpk// | Zahradnictví / Jakost rostlinných potravinových zdrojů | Práce na příbuzné téma