Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
analýzaKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Kulinárske dedičstvo vybraného regiónu
(Lenka Zagrapanová)2023, Diplomová práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
• https://is.ucp.cz/th/kgudf/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma
TRADIČNÍ REGIONÁLNÍ POKRMY V SOUČASNÉ GASTRONOMII
(David Erkol)2021, Bakalářská práce, Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.
• http://theses.cz/id/i2awa6/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch | Práce na příbuzné téma
Tradiční pokrmy a nápoje jako nedílná součást kulturního dědictví a cestovního ruchu Polska
(Lucie Brtníčková)2017, Diplomová práce, Filozofická fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/c3pcm/ | Filologie / Polský jazyk a literatura | Práce na příbuzné téma
Zhodnocení systémů pro tradiční pokrmy v restauracích České republiky
(Kateřina ČERNÁ)2012, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//4it8pg// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Regionální kuchyně Polska a jejich vývoj v současnosti
(Radka Chmelinová)2020, Bakalářská práce, Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.
• http://theses.cz/id//ps8kw2// | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch | Práce na příbuzné téma
Analýza nabídky gastronomických zařízeních regionu Pece pod Sněžkou.
(Simona Švandová)2024, Bakalářská práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
• https://is.ucp.cz/th/zy80y/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Gastronomické podniky v době koronavirové v Praze
(Valerie Benešová)2022, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová a ekonomická
• https://is.vshe.cz/th/in336/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma
Analýza skladby gastronomického odpadu ve vybraných provozovnách aglomerace Brna a možnosti jeho využití pro výrobu bioplynu
(Jakub Grund)2018, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//fv0hgu// | Technologie odpadů / Odpadové hospodářství | Práce na příbuzné téma
Analýza nabídky gastronomických zařízeních regionu Pece pod Sněžkou.
(Simona Švandová)2024, Bakalářská práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
• https://is.ucp.cz/th/zy80y/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Monitoring gradace lýkožrouta smrkového moderními metodami DPZ na území Krkonošského národního parku – Pec pod Sněžkou
(Bedřich Vašíček)2018, Diplomová práce, Fakulta lesnická a dřevařská / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//wf8925// | Lesní inženýrství / | Práce na příbuzné téma