Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 16 prací)
Cirkulární gastronomie jako integrální součást udržitelného turismu
 (Karolína Daňová)

2025, Bakalářská práce, Vysoká škola ekonomická v Praze

https://vskp.vse.cz/eid/95820 | Mezinárodní obchod / | Práce na příbuzné téma

Možnosti snižování odpadu v gastronomii a potravinářství v kontextu cirkulární ekonomiky
 (Katarína Vezérová)

2021, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/mohbw/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma

Aplikace principů cirkulární ekonomiky ve vybraných gastro provozovnách: školní jídelny
 (Matěj LUKSCH)

2024, Diplomová práce, Ekonomická fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//vvlmli// | Ekonomika a management / | Práce na příbuzné téma

Možnosti snižování odpadu v gastronomii a potravinářství v kontextu cirkulární ekonomiky
 (Katarína Vezérová)

2021, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/mohbw/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma

Circular economy and the goals of sustainability
 (Sanya Goswami)

2024, Bakalářská práce, Provozně ekonomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//4zuwhv// | Economics and Management / | Práce na příbuzné téma

Quantification of Food Loss and Food Waste in the Philippines
 (Anieluz Concepcion PASTOLERO)

2020, Diplomová práce, Přírodovědecká fakulta / UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI

http://theses.cz/id//a0wo5a// | Geography / International Development Studies | Práce na příbuzné téma

Food Waste: Potraviny z odpadu nebo odpad z potravin?
 (Michaela Šebíková)

2020, Bakalářská práce, Fakulta regionálního rozvoje a mezinárodních studií / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//7afxln// | Mezinárodní teritoriální studia / Mezinárodní rozvojová studia | Práce na příbuzné téma

Waste of food by consumers in gastronomic establishments
 (Karla Procházková)

2022, Diplomová práce, Provozně ekonomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//r9bxyz// | Ekonomika a management / Manažersko-ekonomický | Práce na příbuzné téma

Sustainable practices in vegan restaurants in Yogyakarta regarding food sourcing, food packaging and waste
 (Bianka ORENDÁŠOVÁ)

2024, Bakalářská práce, Filozofická fakulta / UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI

http://theses.cz/id//kdbkpe// | Indonéská studia se zaměřením na cestovní ruch / | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 16 prací)