Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Senzorické vady piv z minipivovaru - technologie a zrání
(Vlastimil NOHEJL)2023, Diplomová práce, Fakulta zemědělská a technologická / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//k72ith// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma
Technologie výroby suchých zmrzlinových směsí
(Zuzana Fenclová)2021, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//zulhfa// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Technologie výroby ovocných vín s obsahem oxidu uhličitého
(Sára Malečková)2024, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//ot1oq8// | Zahradnické inženýrství / | Práce na příbuzné téma
Technologie výroby a jakost sušených plodů rodu Vaccinium
(Barbora Bačová)2022, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//s2jude// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma
Sledování vlivu technologie získání lihu a vlivu zrání na kvalitu sladové whisky
(Aneta Ošťádalová)2025, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//3af7ca// | Potravinářství a výživa člověka / | Práce na příbuzné téma
Technologie výroby ovocných destilátů
(Adéla Kotrlová)2021, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//z5yvpi// | Zahradnické inženýrství / | Práce na příbuzné téma
Pivovarské technologie v ČR a ve světě
(Pavlína Hambálková)2023, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//qq2wz3// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Vliv použité technologie na vybrané kvalitativní znaky spodně kvašených piv
(Kateřina SUCHANOVÁ)2025, Bakalářská práce, Fakulta zemědělská a technologická / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//iqv38k// | Biologie a ochrana zájmových organizmů / | Práce na příbuzné téma
Vliv technologie výroby na látkové složení vína odrůdy Tramín červený
(Miroslav Šibrava)2021, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//a1ztdg// | Zahradnické inženýrství / Vinohradnictví a vinařství | Práce na příbuzné téma
Vliv technologie výroby na látkové složení vína odrůdy Tramín červený
(Miroslav Šibrava)2021, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//a1ztdg// | Zahradnické inženýrství / Vinohradnictví a vinařství | Práce na příbuzné téma