Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Inovace business modelu společnosti RM-SPORT pomocí e-commerce
(Marek Matějů)2025, Diplomová práce, Vysoká škola ekonomická v Praze
• https://vskp.vse.cz/eid/98605 | Management / | Práce na příbuzné téma
The growing importance of work-life balance in the modern business environment
(Akbota Amanzhol)2025, Diplomová práce, Vysoká škola finanční a správní
• https://is.vsfs.cz/th/kf20a/ | Economics and Management / | Práce na příbuzné téma
Family business in Ukraine – its problems, opportunities and challenges
(Valeriia Kabanova)2024, Diplomová práce, Vysoká škola finanční a správní
• https://is.vsfs.cz/th/wxrl3/ | Economics and Management / | Práce na příbuzné téma
Internationalisation of business and global marketing
(Oleksandra Sokalska)2024, Diplomová práce, Vysoká škola finanční a správní
• https://is.vsfs.cz/th/ba5ek/ | Economics and Management / | Práce na příbuzné téma
Inovace business modelu společnosti RM-SPORT s.r.o.
(Marek Matějů)2022, Bakalářská práce, Vysoká škola ekonomická v Praze
• https://vskp.vse.cz/eid/86740 | Podniková ekonomika a management / | Práce na příbuzné téma
Inovace služeb hotelu prostřednictvím přístupu business model canvas
(Nikol Machová)2022, Bakalářská práce, Ekonomická fakulta / VŠB – Technická univerzita Ostrava
• http://hdl.handle.net/10084/146665 | Ekonomika a management / Ekonomika podniku | Práce na příbuzné téma
Comparative analysis of HR relationship in Czech Republic and Tajikistan buisness environment.
(Farrukh Hakimov)2021, Bakalářská práce, Provozně ekonomická fakulta / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//7yo5ka// | Economics and Management / | Práce na příbuzné téma
A Comparative Analysis of Online and Offline Customer Preferences for Meat and Seafood in Kerala
(Vishnu Vijayan)2025, Diplomová práce, Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné / Slezská univerzita v Opavě
• https://is.slu.cz/th/aom9h/ | Economics and Management / | Práce na příbuzné téma
Způsoby zachování čerstvosti potravin dle zásad hygienických norem gastro zařízení
(Kateřina Vránová)2013, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/11251/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Způsoby zachování čerstvosti potravin dle zásad hygienických norem gastro zařízení
(Michaela Kindlová)2013, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/6906/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma