Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 3 » (celkem 24 prací)
Inovace business modelu společnosti RM-SPORT pomocí e-commerce
 (Marek Matějů)

2025, Diplomová práce, Vysoká škola ekonomická v Praze

https://vskp.vse.cz/eid/98605 | Management / | Práce na příbuzné téma

The growing importance of work-life balance in the modern business environment
 (Akbota Amanzhol)

2025, Diplomová práce, Vysoká škola finanční a správní

https://is.vsfs.cz/th/kf20a/ | Economics and Management / | Práce na příbuzné téma

Family business in Ukraine – its problems, opportunities and challenges
 (Valeriia Kabanova)

2024, Diplomová práce, Vysoká škola finanční a správní

https://is.vsfs.cz/th/wxrl3/ | Economics and Management / | Práce na příbuzné téma

Internationalisation of business and global marketing
 (Oleksandra Sokalska)

2024, Diplomová práce, Vysoká škola finanční a správní

https://is.vsfs.cz/th/ba5ek/ | Economics and Management / | Práce na příbuzné téma

Inovace business modelu společnosti RM-SPORT s.r.o.
 (Marek Matějů)

2022, Bakalářská práce, Vysoká škola ekonomická v Praze

https://vskp.vse.cz/eid/86740 | Podniková ekonomika a management / | Práce na příbuzné téma

Inovace služeb hotelu prostřednictvím přístupu business model canvas
 (Nikol Machová)

2022, Bakalářská práce, Ekonomická fakulta / VŠB – Technická univerzita Ostrava

http://hdl.handle.net/10084/146665 | Ekonomika a management / Ekonomika podniku | Práce na příbuzné téma

Comparative analysis of HR relationship in Czech Republic and Tajikistan buisness environment.
 (Farrukh Hakimov)

2021, Bakalářská práce, Provozně ekonomická fakulta / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//7yo5ka// | Economics and Management / | Práce na příbuzné téma

A Comparative Analysis of Online and Offline Customer Preferences for Meat and Seafood in Kerala
 (Vishnu Vijayan)

2025, Diplomová práce, Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné / Slezská univerzita v Opavě

https://is.slu.cz/th/aom9h/ | Economics and Management / | Práce na příbuzné téma

Způsoby zachování čerstvosti potravin dle zásad hygienických norem gastro zařízení
 (Kateřina Vránová)

2013, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/11251/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Způsoby zachování čerstvosti potravin dle zásad hygienických norem gastro zařízení
 (Michaela Kindlová)

2013, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/6906/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

« 1 2 3 » (celkem 24 prací)