Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
gastronomický průvodceKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Stravovací návyky adolescentů
(Lukáš Krys)2023, Bakalářská práce, Institut celoživotního vzdělávání / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//530l5b// | Specializace v pedagogice / Učitelství praktického vyučování a odborného výcviku | Práce na příbuzné téma
Gastronomické služby v nákupních centrech
(Šárka Hrušková)2020, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/rnbw0/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Gastronomické služby v nákupních centrech
(Šárka Váchová)2017, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/15071/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Cirkulární gastronomické provozovny v podmínkách ČR
(Barbora PECHOVÁ)2021, Diplomová práce, Ekonomická fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//bq85cf// | Ekonomika a management / Obchodní podnikání | Práce na příbuzné téma
Výživa a stravovací návyky adolescentů
(Martina Caisbergerová)2012, Diplomová práce, Pedagogická fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/d43z9/ | Učitelství pro střední školy / Učitelství odborných předmětů pro základní a střední školy - specializace obchod a služby | Práce na příbuzné téma
Vliv epidemie COVID 19 na vybrané gastronomické zařízení
(Oborná Oborná)2022, Bakalářská práce, Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné / Slezská univerzita v Opavě
• https://is.slu.cz/th/vvjnp/ | Cestovní ruch a turismus / | Práce na příbuzné téma
Jídelní a nápojový lístek jako prostředek prosperity gastronomického zařízení
(Eva Roupcova)2017, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/15322/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Vytvoření podnikatelského plánu pro gastronomické zařízení
(Tomáš Junek)2023, Bakalářská práce, Celoškolská pracoviště (studium mimo fakulty) / České vysoké učení technické v Praze
• http://theses.cz/id/w6ttwz/ | Podniková ekonomika a management / | Práce na příbuzné téma
Rozšíření nabídky ve vybraném gastronomickém zařízení
(Petra Nezvalová)2023, Bakalářská práce, Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné / Slezská univerzita v Opavě
• https://is.slu.cz/th/ksdws/ | Ekonomika a management / Podniková ekonomika a management | Práce na příbuzné téma
Podnikatelský záměr nového gastronomického zařízení
(Eliška Krchovová)2022, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová a ekonomická
• https://is.vsh.cz/th/fsnqb/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma