Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
bylinyKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Antimikrobiální vlastnosti medu
(Kateřina Drabová)2022, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//a0ypnh// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Enzymatické a antimikrobiální vlastnosti kozího mléka
(Aneta Špínová)2022, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//q90oc1// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Antimikrobiální vlastnosti rostlinných látek
(Barbora Žižlavská)2017, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//dwqoj8// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma
Vlastnosti a využití bylin (léčivých rostlin)
(Jana STRNKOVÁ)2007, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//ig40ho// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Vlastnosti a využití bylin (léčivých rostlin)
(Jana STRNKOVÁ)2007, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//ig40ho// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma