Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

byliny

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Antimikrobiální vlastnosti medu
 (Kateřina Drabová)

2022, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//a0ypnh// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma

Enzymatické a antimikrobiální vlastnosti kozího mléka
 (Aneta Špínová)

2022, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//q90oc1// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma

Antimikrobiální vlastnosti rostlinných látek
 (Barbora Žižlavská)

2017, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//dwqoj8// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma

Vlastnosti a využití bylin (léčivých rostlin)
 (Jana STRNKOVÁ)

2007, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//ig40ho// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Vlastnosti a využití bylin (léčivých rostlin)
 (Jana STRNKOVÁ)

2007, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//ig40ho// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma