Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
nealkoholické nápojeKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Mikrobiální rizika u výroby nealkoholických nápojů
(Jana Vaňharová)2020, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//8fvo4c// | Zahradnictví / Jakost rostlinných potravinových zdrojů | Práce na příbuzné téma
Analýza lipofilních vitamínů pomocí HPLC
(Zuzana Forstová)2015, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//m4gi0j// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma
Stanovení vybraných vitaminů skupiny B v mléce metodou HPLC
(Jaroslav Valenta)2018, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//2sc2tk// | Zootechnika / Živočišná produkce | Práce na příbuzné téma
Stanovení vitaminů B metodou HPLC
(Veronika BIELESZOVÁ)2009, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//h9107w// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Možnosti stanovení vitaminu D metodou HPLC
(Eva SALVETOVÁ)2008, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//fxy1ct// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Stanovení vitaminu C metodou HPLC s rozdílnou možností detekce
(Kamila ŠIMÁNKOVÁ)2006, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//0a8ijk// | Chemie a technologie potravin / Technologie a ekonomika výroby tuků, detergentů a kosmetiky | Práce na příbuzné téma
Možnosti stanovení vitaminu E metodou HPLC
(Lenka JELÍNKOVÁ)2008, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//z3tb0g// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Simultánní stanovení vitamínů metodou HPLC
(Gabriela NAGYOVÁ)2007, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//b2himz// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Stanovení vitamínů B v sýrech metodou HPLC
(Vanda MALÁROVÁ)2009, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//lut7hu// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Hodnocení obsahu vitaminu B2 v celozrnných výrobcích metodou HPLC/UV
(Kateřina VÁCLAVÍKOVÁ)2012, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//xxxyar// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma