Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

Původ čaje

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Vliv technologie HGB na senzorické vlastnosti piva
 (Vojtěch Vlk)

2023, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//bz1l21// | Biotechnologie a bioinženýrství / | Práce na příbuzné téma

Senzorické vlastnosti kávy
 (Jiří Filip)

2020, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//1b2g8d// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv výrobních a skladovacích parametrů na senzorické vlastnosti jogurtů
 (Lucie Charamzová)

2016, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//soehjv// | Chemie a technologie potravin / Chemie a technologie potravin - specializace Technologie mléka a mléčných výrobků | Práce na příbuzné téma

Vliv složení a způsobu přípravy kávy na její senzorické vlastnosti
 (Kamila Součková)

2020, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//k1y2si// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Gastronomická specifika a senzorické vlastnosti vín Slovácké podoblasti
 (Michaela Voborníková)

2021, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//cd45gr// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma

Vliv pšeničného kvasu na senzorické vlastnosti a trvanlivost pokusného pečiva
 (Anna Urešová)

2020, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//of6yo5// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Vliv podílu vybraných druhů jetelovin a bylin na senzorické vlastnosti konzervované píce.
 (Patrik ŘÍHA)

2020, Bakalářská práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//qt3sf5// | Zootechnika / | Práce na příbuzné téma

Vliv oligo-fruktózového sirupu na texturní a senzorické vlastnosti jemného pečiva
 (Dominika Walachová)

2018, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//8x69t4// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv parametrů fermentace na složení a senzorické vlastnosti cideru
 (Ondřej Findura)

2020, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//sqdlmw// | Biochemie a biotechnologie / | Práce na příbuzné téma

Technologie zpracování čaje, zbožíznalecké a jakostní hodnocení jednotlivých druhů čaje
 (David JUŘÍK)

2007, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//v5sn1u// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma