Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
GastronomieKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Nové trendy v oblasti ubytovacích služeb se zaměřením na IT technologie z pohledu klienta
(Veronika Bartíková)2019, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/bgl4h/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management destinace cestovního ruchu | Práce na příbuzné téma
Trendy v kuchyňských technologiích
(Michaela Koldinská)2015, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/13477/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Současné trendy v cukrářských technologiích a jejich uplatnění v dietách
(Markéta Šmucrová)2021, Bakalářská práce, Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.
• http://theses.cz/id/yn4obp/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch | Práce na příbuzné téma
Trendy v kuchyňských technologiích
(Hana Přívozníková)2016, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/14245/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma