Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 3 » (celkem 23 prací)
Komparace kvality produktů a služeb společnosti Adélka a.s.
 (Jan Barták)

2020, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/u1yw5/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Marketingový management v cestovním ruchu a hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Analýza problematiky řízení kvality produktu a procesů ve společnosti Lenzing Biocel Paskov a.s.
 (Hana Válková)

2021, Bakalářská práce, Fakulta managementu a ekonomiky / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//feqv71// | Systémové inženýrství a informatika / Řízení výroby a kvality | Práce na příbuzné téma

Vliv technologie pěstování chmele (Humulus lupulus L.) na kvalitu produktu a využití produktu
 (Tomáš KLÍMA)

2022, Bakalářská práce, Fakulta zemědělská a technologická / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//pkocmi// | Zemědělství / Agropodnikání | Práce na příbuzné téma

Technologie pěstování Ostropestřce mariánského (Silybum marianum L. Gaertn.) a hnojení s cílem maximální kvality produktu a jeho využití
 (Jana GUBIŠOVÁ)

2015, Bakalářská práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//azm0qv// | Zemědělství / | Práce na příbuzné téma

Technologie pěstování a hnojení ječmene (Hordeum) s cílem maximální kvality produktu a jeho využití pro výrobu doplňku stravy "zeleného ječmene"
 (Magdaléna DARDOVÁ)

2015, Bakalářská práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//d5a3dw// | Zemědělství / | Práce na příbuzné téma

Technologie pěstování a hnojení ječmene (Hordeum) s cílem maximální kvality produktu a jeho využití pro výrobu doplňku stravy "zeleného ječmene".
 (Pavel OPOLZER)

2017, Bakalářská práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//blt2e1// | Zemědělství / Agropodnikání | Práce na příbuzné téma

Technologie pěstování Stévie sladké (Stevia rebaudiana) ve vztahu ke kvalitě produktu a jeho využití v potravinářství, medicíně a kosmetice.
 (Lenka KÁBELOVÁ)

2017, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//9ry6z9// | Zemědělské inženýrství / Zemědělské inženýrství - Prvovýroba | Práce na příbuzné téma

Prospěšnost šíře sortimentu a kvality produktů a služeb pro posilování vztahů se zákazníky na trhu s chemickými produkty
 (Jan Pšorn)

2015, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//75hfvd// | Chemické a procesní inženýrství / Ekonomika a management chemických a potravinářských podniků | Práce na příbuzné téma

Parazitofauna hrabošovitých hlodavců a její potenciální nebezpečí pro kvalitu zemědělských produktů a potravin
 (Kateřina Schmidtová)

2021, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//8w1agw// | Kvalita potravin a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma

« 1 2 3 » (celkem 23 prací)