Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

želatina

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Purifikace proteinů s využitím chromatografických metod, zejména gelové permeační chromatografie
 (Jindřich Mixa)

2010, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / Univerzita Palackého

http://theses.cz/id//uwncsw// | Biochemie / | Práce na příbuzné téma

Studium degradace kaseinového komplexu pomocí gelové permeační chromatografie
 (Lenka ČTVRTNÍČKOVÁ)

2011, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//nd666r// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

Studium hydrolyzátů proteinů kvasničné biomasy pomocí gelové permeační chromatografie
 (Markéta ŠEBELOVÁ)

2010, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//0hs3sv// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

Charakterizace hyaluronanu pomocí gelové permeační chromatografie
 (Zuzana Krpalová)

2014, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//oq2wba// | Chemie a technologie potravin / Technologie a ekonomika výroby tuků, detergentů a kosmetiky | Práce na příbuzné téma

Stanovení molární hmotnosti a distribuce molárních hmotností polysacharidů pomocí gelové permeační chromatografie.
 (Jana ŠENKEŘÍKOVÁ)

2008, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//hwym7z// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Charakterizace hydrolyzátů kolagenu pomocí gelové permeační chromatografie s refraktometrickou a viskozitní detekcí
 (Michaela PECHÁČKOVÁ)

2008, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//nvlq90// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

Aplikace gelové permeační chromatografie pro charakterizaci biopolymeru
 (Roman STOJASPAL)

2007, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//1rqd7s// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Stanovení molární hmotnosti a distribuce molárních hmotností želatiny pomocí gelové permeční chromatografie
 (Roman STOJASPAL)

2009, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//wwo5rs// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma