Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
želatinaKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Purifikace proteinů s využitím chromatografických metod, zejména gelové permeační chromatografie
(Jindřich Mixa)2010, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / Univerzita Palackého
• http://theses.cz/id//uwncsw// | Biochemie / | Práce na příbuzné téma
Studium degradace kaseinového komplexu pomocí gelové permeační chromatografie
(Lenka ČTVRTNÍČKOVÁ)2011, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//nd666r// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Studium hydrolyzátů proteinů kvasničné biomasy pomocí gelové permeační chromatografie
(Markéta ŠEBELOVÁ)2010, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//0hs3sv// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Charakterizace hyaluronanu pomocí gelové permeační chromatografie
(Zuzana Krpalová)2014, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//oq2wba// | Chemie a technologie potravin / Technologie a ekonomika výroby tuků, detergentů a kosmetiky | Práce na příbuzné téma
Stanovení molární hmotnosti a distribuce molárních hmotností polysacharidů pomocí gelové permeační chromatografie.
(Jana ŠENKEŘÍKOVÁ)2008, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//hwym7z// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Charakterizace hydrolyzátů kolagenu pomocí gelové permeační chromatografie s refraktometrickou a viskozitní detekcí
(Michaela PECHÁČKOVÁ)2008, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//nvlq90// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Aplikace gelové permeační chromatografie pro charakterizaci biopolymeru
(Roman STOJASPAL)2007, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//1rqd7s// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Stanovení molární hmotnosti a distribuce molárních hmotností želatiny pomocí gelové permeční chromatografie
(Roman STOJASPAL)2009, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//wwo5rs// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma