Theses on the same topic (having an identical keyword):
transdisciplinaritaKeywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate
Vliv klíčení na obsah aminokyselin ve vybraných vzorcích fazolí
(Lucie Minaříková)2013, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//1pq1hy// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Theses on a related topic
Stanovení obsahu aminokyselin ve vybraných druzích rýže
(Viktorie PAVLÁTOVÁ)2011, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//th19ni// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Theses on a related topic
Nutriční hodnocení hotových pokrmů
(Zuzana CIPRYSOVÁ)2009, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//oemfsl// | Chemie a technologie potravin / | Theses on a related topic
Vliv skladovacích podmínek na nutriční a senzorickou kvalitu hotových pokrmů
(Zuzana CIPRYSOVÁ)2009, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//8avj5f// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Theses on a related topic
Vliv skladovacích podmínek na nutriční a senzorickou kvalitu hotových pokrmů
(Zuzana CIPRYSOVÁ)2009, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//8avj5f// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Theses on a related topic
Vliv doby a teploty skladování na jakost hotových pokrmů.
(Václav DRUŽBÍK)2008, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//56r9k6// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Theses on a related topic
Nutriční hodnocení hotových pokrmů
(Zuzana CIPRYSOVÁ)2009, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//oemfsl// | Chemie a technologie potravin / | Theses on a related topic
Faktory ovlivňující senzorickou jakost analogů tavených sýrů
(Kateřina Sůkalová)2020, Disertační práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//j6o9xm// | Chemie a technologie potravin / | Theses on a related topic
Senzorická jakost vybraných cukrářských výrobků z bezlepkových surovin pomocí modifikovaných receptur
(Daria Musiienko)2023, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//jufnoo// | Výživa a potraviny / | Theses on a related topic
Nutriční a senzorická jakost obilninových kaší pro kojence a batolata
(Anna Němcová)2023, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//w22z2n// | Výživa a potraviny / | Theses on a related topic