Zpět na vyhledávání

Theses on the same topic (having an identical keyword):

transdisciplinarita

Keywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate

« 1 2 » (total: 17 theses)
Vliv klíčení na obsah aminokyselin ve vybraných vzorcích fazolí
 (Lucie Minaříková)

2013, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//1pq1hy// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Theses on a related topic

Stanovení obsahu aminokyselin ve vybraných druzích rýže
 (Viktorie PAVLÁTOVÁ)

2011, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//th19ni// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Theses on a related topic

Nutriční hodnocení hotových pokrmů
 (Zuzana CIPRYSOVÁ)

2009, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//oemfsl// | Chemie a technologie potravin / | Theses on a related topic

Vliv skladovacích podmínek na nutriční a senzorickou kvalitu hotových pokrmů
 (Zuzana CIPRYSOVÁ)

2009, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//8avj5f// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Theses on a related topic

Vliv skladovacích podmínek na nutriční a senzorickou kvalitu hotových pokrmů
 (Zuzana CIPRYSOVÁ)

2009, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//8avj5f// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Theses on a related topic

Vliv doby a teploty skladování na jakost hotových pokrmů.
 (Václav DRUŽBÍK)

2008, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//56r9k6// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Theses on a related topic

Nutriční hodnocení hotových pokrmů
 (Zuzana CIPRYSOVÁ)

2009, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//oemfsl// | Chemie a technologie potravin / | Theses on a related topic

Faktory ovlivňující senzorickou jakost analogů tavených sýrů
 (Kateřina Sůkalová)

2020, Disertační práce, Vysoké učení technické v Brně

http://theses.cz/id//j6o9xm// | Chemie a technologie potravin / | Theses on a related topic

Senzorická jakost vybraných cukrářských výrobků z bezlepkových surovin pomocí modifikovaných receptur
 (Daria Musiienko)

2023, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//jufnoo// | Výživa a potraviny / | Theses on a related topic

Nutriční a senzorická jakost obilninových kaší pro kojence a batolata
 (Anna Němcová)

2023, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//w22z2n// | Výživa a potraviny / | Theses on a related topic

« 1 2 » (total: 17 theses)