Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
BacillusKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Výskyt bakterií rodu Bacillus v dehydrovaných potravinách
(Kateřina TÁBORSKÁ)2009, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//g85vne// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Detekce faktorů virulence u bakterií skupiny Bacillus cereus
(Michaela Šebestová)2022, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//dv41zz// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Biologická aktivita bakterií skupiny Bacillus cereus
(Marta Jelínková)2020, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//n2e9fv// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma