Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
ObilovinyKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Srovnání technologické jakosti mouky vyrobené z pšenice seté a pšenice špaldy vypěstované v ekologickém zemědělství
(Linda KOZÁKOVÁ)2016, Bakalářská práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//zvadfd// | Zemědělství / Trvale udržitelné systémy hospodaření v krajině | Práce na příbuzné téma
Vztah mezi viskozitou suspenze pšeničné mouky a pekárenskou kvalitou mouky.
(Věra CHALUPOVÁ)2011, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//kqlcoa// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Pekárenské vlastnosti pšeničné a žitné mouky
(Kateřina JUŘÍKOVÁ)2008, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//ugk1uo// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Lepek a jeho spojitost s různými onemocněními a poruchami
(Anna Liberská)2020, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//wj7e66// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma
Využití PCR metod při stanovení alergií na lepek.
(Nikola Königová)2014, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//cfqxwr// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Potravinové alergie a intolerance na lepek a laktosu
(Ivana ZATLOUKALOVÁ)2008, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//a4jrwy// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Celiakie – život bez lepku
(Vanesa Dávidová)2022, Bakalářská práce, Fakulta veřejných politik v Opavě / Slezská univerzita v Opavě
• https://is.slu.cz/th/du7ux/ | Ošetřovatelství / Všeobecná sestra | Práce na příbuzné téma
Stanovení obsahu lepku ve vybraných potravinách
(Michaela Dunklerová)2021, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//vew0fz// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Strava bez lepku v rámci ošetřovatelské intervence
(Zuzana HÁJKOVÁ)2022, Bakalářská práce, Fakulta zdravotnických studií / UNIVERZITA JANA EVANGELISTY PURKYNĚ V ÚSTÍ NAD LABEM
• http://theses.cz/id//ypy71r// | Ošetřovatelství / Všeobecná sestra | Práce na příbuzné téma
Vývoj imunochemické metody pro detekci pšeničného lepku v potravinářských výrobcích
(Jitka Chalupová)2021, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//zqsdno// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma