Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
Emulzní likérKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Analýza nebezpečí a kritické kontrolní body při výrobě sušenek
(Pavla JÍLKOVÁ)2013, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//1ntlqy// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Systém analýzy nebezpečí a stanovení kritických kontrolních bodů ve stravovacích zařízeních
(Věra Šmídová)2020, Bakalářská práce, Fakulta logistiky a krizového řízení / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//uf11hc// | Procesní inženýrství / Ovládání rizik | Práce na příbuzné téma
VYPRACOVÁNÍ KRITICKÝCH KONTROLNÍCH BODŮ PRO DEFINOVANÉ CUKRÁŘSKÉ VÝROBKY
(Soňa Nováčková)2016, Bakalářská práce, Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.
• http://theses.cz/id/95xhm4/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch | Práce na příbuzné téma
Systém kritických bodů ve školním poloprovozu
(Lenka Nováková)2016, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//09rosv// | Chemie a technologie potravin / Chemie a technologie potravin - specializace Technologie mléka a mléčných výrobků | Práce na příbuzné téma
Aplikace systému kritických kontrolních bodů HACCP při výrobě pitné vody
(Jaroslav BANÝ)2011, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//sril5m// | Chemie a technologie materiálů / Řízení technologických rizik | Práce na příbuzné téma
Systém řízení kvality a bezpečnosti firmy PALÍRNA U ZELENÉHO STROMU - STAROREŽNÁ PROSTĚJOV, a.s.
(Tomáš ZATLOUKAL)2009, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//4xc5b1// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma