Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Vliv vybraných esenciálních olejů na bakterie s dekarboxylázovou aktivitou
(Edita Vavrečková)2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//20l2cv// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Inhibiční účinky polyfosforečnanů s různě dlouhým řetězcem na vybrané potravinářsky významné bakterie
(Simona Ondruchová)2015, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//ph1bun// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Inhibiční působení olejů na vybrané bakterie
(Eva RINGLOVÁ)2013, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//otuiyb// | Chemie a technologie potravin / Technologie výroby tuků, kosmetiky a detergentů | Práce na příbuzné téma
Polyfázová taxonomie anaerobních bakterií
(Dagmar Matoulková)2012, Disertační práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/ncfzz/ | Biologie (čtyřleté) / Mikrobiologie | Práce na příbuzné téma
Využití non-Saccharomyces kvasinek pro výrobu piva a nápojů na bázi piva
(David Kij)2016, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/k6gdn/ | Experimentální biologie / Speciální biologie | Práce na příbuzné téma
Využití non-Saccharomyces kvasinek pro výrobu piva
(Tatiana Kochláňová)2017, Diplomová práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/gtatj/ | Experimentální biologie / Speciální biologie | Práce na příbuzné téma
Výroba piva s chráněným zeměpisným označením "České pivo" a piva vyráběného v EU
(Tamara Dolníčková)2015, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//das0e4// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Využití membránové filtrace při filtraci piva
(Martin Dolejš)2024, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//s5dvfa// | Kvalita potravin a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma
Vliv přídavku bylin na kvalitu fermentačního procesu při výrobě piva
(Martin Buchta)2023, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//l88vkz// | Kvalita potravin a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma
Využití Saccharomyces cerevisiae pro výrobu piva a vína
(Eva Vontrobová)2016, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/tt3l9/ | Experimentální biologie / Speciální biologie | Práce na příbuzné téma