Theses on the same topic (having an identical keyword):

Keywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate

« 1 2 3 » (total: 21 theses)
Vliv vybraných esenciálních olejů na bakterie s dekarboxylázovou aktivitou
 (Edita Vavrečková)

2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//20l2cv// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic

Inhibiční účinky polyfosforečnanů s různě dlouhým řetězcem na vybrané potravinářsky významné bakterie
 (Simona Ondruchová)

2015, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//ph1bun// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic

Inhibiční působení olejů na vybrané bakterie
 (Eva RINGLOVÁ)

2013, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//otuiyb// | Chemie a technologie potravin / Technologie výroby tuků, kosmetiky a detergentů | Theses on a related topic

Polyfázová taxonomie anaerobních bakterií
 (Dagmar Matoulková)

2012, Disertační práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/ncfzz/ | Biologie (čtyřleté) / Mikrobiologie | Theses on a related topic

Využití non-Saccharomyces kvasinek pro výrobu piva a nápojů na bázi piva
 (David Kij)

2016, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/k6gdn/ | Experimentální biologie / Speciální biologie | Theses on a related topic

Využití non-Saccharomyces kvasinek pro výrobu piva
 (Tatiana Kochláňová)

2017, Diplomová práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/gtatj/ | Experimentální biologie / Speciální biologie | Theses on a related topic

Výroba piva s chráněným zeměpisným označením "České pivo" a piva vyráběného v EU
 (Tamara Dolníčková)

2015, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//das0e4// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic

Využití membránové filtrace při filtraci piva
 (Martin Dolejš)

2024, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//s5dvfa// | Kvalita potravin a zpracování zemědělských produktů / | Theses on a related topic

Vliv přídavku bylin na kvalitu fermentačního procesu při výrobě piva
 (Martin Buchta)

2023, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//l88vkz// | Kvalita potravin a zpracování zemědělských produktů / | Theses on a related topic

Využití Saccharomyces cerevisiae pro výrobu piva a vína
 (Eva Vontrobová)

2016, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/tt3l9/ | Experimentální biologie / Speciální biologie | Theses on a related topic

« 1 2 3 » (total: 21 theses)