Zpět na vyhledávání

Theses on the same topic (having an identical keyword):

hydrokoloidy

Keywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate

Nutriční a senzorická hodnota alternativ mléčných kysaných výrobků
 (Lucie Rajmicová)

2024, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//o1avh2// | Chemie a analýza potravin a přírodních produktů / | Theses on a related topic

Senzorické hodnocení vybraných mléčných produktů
 (Eliška HALÁMKOVÁ)

2012, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//kpm5pd// | Zemědělské inženýrství / Provozně podnikatelský obor | Theses on a related topic

Změny mikrobiologických a senzorických parametrů v průběhu výroby a skladování kefíru
 (Tomáš Horňák)

2019, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//3ghkrk// | Chemie a technologie potravin / Ekotrofologie | Theses on a related topic