Theses on the same topic (having an identical keyword):
hydrokoloidyKeywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate
Nutriční a senzorická hodnota alternativ mléčných kysaných výrobků
(Lucie Rajmicová)2024, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//o1avh2// | Chemie a analýza potravin a přírodních produktů / | Theses on a related topic
Senzorické hodnocení vybraných mléčných produktů
(Eliška HALÁMKOVÁ)2012, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//kpm5pd// | Zemědělské inženýrství / Provozně podnikatelský obor | Theses on a related topic
Změny mikrobiologických a senzorických parametrů v průběhu výroby a skladování kefíru
(Tomáš Horňák)2019, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//3ghkrk// | Chemie a technologie potravin / Ekotrofologie | Theses on a related topic