Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

kuchyňská sůl

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 3 » (celkem 23 prací)
Příjem soli u dětí staršího školního věku
 (Aneta HEMBEROVÁ)

2022, Bakalářská práce, Zdravotně sociální fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//792wwl// | Specializace ve zdravotnictví / Nutriční terapeut | Práce na příbuzné téma

Použití soli a její vliv na jakostní parametry masných výrobků
 (Martina Musilová)

2017, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//usoedf// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Možnosti náhrady soli v potravinách
 (Jana SOUKENÍKOVÁ)

2009, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//hcj9yr// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Vliv obsahu soli (NaCl) na kvalitu běžného pečiva
 (Simona Kahlichová)

2022, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//5pui2b// | Chemie a technologie potravin / Ekotrofologie | Práce na příbuzné téma

Možnosti náhrady NaCl ve sterilovaných kuřecích játrových paštikách
 (Michaela Smolková)

2021, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//bchupp// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Porovnání účinnosti profylaktických a léčebných koupelí NaCl a kys. peroctové
 (Jan JANÍK)

2022, Diplomová práce, Fakulta rybářství a ochrany vod / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//j2nid0// | Zemědělská specializace / Rybářství a ochrana vod | Práce na příbuzné téma

Malonan a jantaran jako potenciální inhibitory koroze hořčíkové slitiny AZ31 v 0,9% NaCl
 (Karolína Tkáčová)

2024, Diplomová práce, Vysoké učení technické v Brně

http://theses.cz/id//rv1pcg// | Chemie a technologie materiálů / | Práce na příbuzné téma

Vliv obsahu NaCl v sýrech holandského typu na dekarboxylázovou aktivitu vybraných mikroorganizmů
 (Kateřina Soukupová)

2015, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//0afv2f// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Možnosti náhrady NaCl v masných výrobcích
 (Pavel Kaloda)

2017, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//yl82bm// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Sledování vlivu aplikace náhrad NaCl na senzorické a technologické vlastnosti kuřecí játrovky
 (Lada Lukšíčková)

2017, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//a4mhgb// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

« 1 2 3 » (celkem 23 prací)