Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
kuchyňská sůlKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Příjem soli u dětí staršího školního věku
(Aneta HEMBEROVÁ)2022, Bakalářská práce, Zdravotně sociální fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//792wwl// | Specializace ve zdravotnictví / Nutriční terapeut | Práce na příbuzné téma
Použití soli a její vliv na jakostní parametry masných výrobků
(Martina Musilová)2017, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//usoedf// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Možnosti náhrady soli v potravinách
(Jana SOUKENÍKOVÁ)2009, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//hcj9yr// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Vliv obsahu soli (NaCl) na kvalitu běžného pečiva
(Simona Kahlichová)2022, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//5pui2b// | Chemie a technologie potravin / Ekotrofologie | Práce na příbuzné téma
Možnosti náhrady NaCl ve sterilovaných kuřecích játrových paštikách
(Michaela Smolková)2021, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//bchupp// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Porovnání účinnosti profylaktických a léčebných koupelí NaCl a kys. peroctové
(Jan JANÍK)2022, Diplomová práce, Fakulta rybářství a ochrany vod / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//j2nid0// | Zemědělská specializace / Rybářství a ochrana vod | Práce na příbuzné téma
Malonan a jantaran jako potenciální inhibitory koroze hořčíkové slitiny AZ31 v 0,9% NaCl
(Karolína Tkáčová)2024, Diplomová práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//rv1pcg// | Chemie a technologie materiálů / | Práce na příbuzné téma
Vliv obsahu NaCl v sýrech holandského typu na dekarboxylázovou aktivitu vybraných mikroorganizmů
(Kateřina Soukupová)2015, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//0afv2f// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Možnosti náhrady NaCl v masných výrobcích
(Pavel Kaloda)2017, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//yl82bm// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Sledování vlivu aplikace náhrad NaCl na senzorické a technologické vlastnosti kuřecí játrovky
(Lada Lukšíčková)2017, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//a4mhgb// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma