Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
kuchyňská sůlKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Senzorické hodnocení kávy z Coffea arabica v závislosti na způsobu přípravy: Testování pomocí senzorického a konzumentského panelu
(Markéta Kratochvílová)2020, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/i5p3v/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Využití senzorické analýzy při hodnocení textury potravin
(Eva Pacnerová)2022, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//sn4c7l// | Forenzní analýza a analýza potravin / | Práce na příbuzné téma
Analýza vlivu vybraných faktorů na hodnocení senzorických vlastností čokolád
(Nikola Neuwirthová)2023, Diplomová práce, Ekonomická fakulta / VŠB – Technická univerzita Ostrava
• http://hdl.handle.net/10084/149708 | Marketing a obchod / | Práce na příbuzné téma
Hodnocení senzorické kvality výrobků sloužících jako náhrada stravy
(Tereza Soukupová)2020, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//4qe0ak// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma
Degustační tabulky pro senzorické hodnocení vína.
(Antonina Zaluzhna)2022, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//b2b9ys// | Zahradnické inženýrství / Vinohradnictví a vinařství | Práce na příbuzné téma
Porovnání a využití metod senzorické analýzy a instrumentálních metod pro hodnocení potravin
(Anna Svojanovská)2024, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//2668ov// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Senzorické hodnocení medu
(Barbora Stará)2016, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//uqc72p// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Vypracování modelu hodnocení senzorické kvality medu
(Alena Cizner)2020, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//3l76kj// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma
Analýza textury a senzorické hodnocení jogurtů v závislosti na době skladování
(Liběna ŠTÁHLOVÁ)2012, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//upknph// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Výroba piv s ovocnou příchutí a jejich senzorické hodnocení
(Eva Burianová)2023, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//cj2f1j// | Potravinářství a výživa člověka / | Práce na příbuzné téma