Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

eidam

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Vliv použitého obalu na zrání tvrdých sýrů
 (Marie Řezníčková)

2018, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//oeiqhc// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Změny aminokyselinové skladby trvanlivých fer-mentovaných masných výrobků v průběhu zrání
 (Adéla Krmelová)

2018, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//e6u6fr// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Stanovení změn v hlízách brambor v průběhu zrání s pomocí 1H NMR
 (Kateřina Dvořáková)

2023, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//1r3lo6// | Kvalita potravin a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma

Změny obsahu volných aminokyselin a biogenních aminů v průběhu výroby vína
 (Barbora IVIČIČOVÁ)

2010, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//pcad3z// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

Změny proteinů v průběhu zrání měkkých sýrů s plísní na povrchu
 (Martina BEJBLOVÁ)

2010, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//5zp3cx// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

Distribuce obsahu volných aminokyselin a biogenních aminů v přírodním sýru eidamského typu
 (Radka FLASAROVÁ)

2011, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//zfqpxg// | Chemie a technologie potravin / Chemie potravin a bioaktivních látek | Práce na příbuzné téma

Vývoj obsahu aromatikých látek a volných AMK v průběhu zrání Pravých olomouckých tvarůžků
 (Martina CHROMEČKOVÁ)

2010, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//c01gn7// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma