Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
eidamKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Vliv použitého obalu na zrání tvrdých sýrů
(Marie Řezníčková)2018, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//oeiqhc// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Změny aminokyselinové skladby trvanlivých fer-mentovaných masných výrobků v průběhu zrání
(Adéla Krmelová)2018, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//e6u6fr// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Stanovení změn v hlízách brambor v průběhu zrání s pomocí 1H NMR
(Kateřina Dvořáková)2023, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//1r3lo6// | Kvalita potravin a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma
Změny obsahu volných aminokyselin a biogenních aminů v průběhu výroby vína
(Barbora IVIČIČOVÁ)2010, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//pcad3z// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Změny proteinů v průběhu zrání měkkých sýrů s plísní na povrchu
(Martina BEJBLOVÁ)2010, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//5zp3cx// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Distribuce obsahu volných aminokyselin a biogenních aminů v přírodním sýru eidamského typu
(Radka FLASAROVÁ)2011, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//zfqpxg// | Chemie a technologie potravin / Chemie potravin a bioaktivních látek | Práce na příbuzné téma
Vývoj obsahu aromatikých látek a volných AMK v průběhu zrání Pravých olomouckých tvarůžků
(Martina CHROMEČKOVÁ)2010, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//c01gn7// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma