Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

jogurt

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Senzorická jakost jogurtů v závislosti na různém složení ovocného podílu
 (Tereza BOHDALOVÁ)

2018, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//00fokq// | Zemědělské inženýrství / Zemědělské inženýrství - Zpracování produktů | Práce na příbuzné téma

Senzorická jakost jogurtů v závislosti na technologii výroby
 (Kateřina KLÁPOVÁ)

2011, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//uwvgx0// | Zemědělské inženýrství / Provozně podnikatelský obor | Práce na příbuzné téma

Hodnocení jakosti bílých jogurtů v závislosti na obsahu tuku vstupní suroviny
 (Magdaléna Šťastná)

2022, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//1zhn6i// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma

Senzorické hodnocení jakosti bílých jogurtů
 (Žaneta Olbertová)

2021, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//yx1f0b// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Sledování vlivu jakosti sušeného mléka na reologické vlastnosti jogurtu
 (Jaroslava OBDRŽÁLKOVÁ)

2008, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//xlheks// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma