Theses on the same topic (having an identical keyword):
Fermentované, mléčné, výrobkyKeywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate
Tradiční asijské fermentované mléčné výrobky
(Daria Churiakova)2024, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//wzleuz// | Technologie potravin / | Theses on a related topic
Fermentované mléčné výrobky obohacené o netradiční rostlinné a živočišné komodity
(Magdaléna Zvonková)2022, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//edm7d9// | Technologie potravin / - | Theses on a related topic
Lyofilizované fermentované mléčné výrobky
(Viktorie Omelková)2024, Bakalářská práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//y3qown// | Chemie a technologie potravin / | Theses on a related topic
Fermentované mléčné výrobky
(Jitka VESELÁ)2009, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//pzhv4q// | Chemie a technologie potravin / | Theses on a related topic
Fermentované mléčné nápoje
(Karolína Horáková)2023, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//3swt6q// | Technologie a hodnocení potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic
Čisté mlékařské kultury a jejich využití v potravinářství.
(Iveta Urbanová)2015, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//3rhz78// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic
Vliv obsahu tuku na proteolytickou aktivitu čistých mlékařských kultur během zrání sýrů
(Nikola Křišťálová)2017, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//zjzcui// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic
Využití ochranných kultur při výrobě mléčných výrobků
(Anna Plachká)2021, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//w2f4ff// | Chemie a technologie potravin / Chemie a technologie potravin - specializace Technologie mléka a mléčných výrobků | Theses on a related topic
Historie a technologie výroby fermentovaných mléčných výrobků v České republice
(Jitka ŠINDLEROVÁ)2009, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//iyffxj// | Chemie a technologie potravin / | Theses on a related topic
Vliv dominantní rukodělné výroby na formování a proměnu venkovských společenství na příkladu obcí Křižánky a Metylovice. Identifikace specifických forem rukodělné výroby.
(Václav Michalička)2014, Disertační práce, Filozofická fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/biqjs/ | Historické vědy (čtyřleté) / Etnologie | Theses on a related topic