Zpět na vyhledávání

Theses on the same topic (having an identical keyword):

Fermentované, mléčné, výrobky

Keywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate

« 1 2 » (total: 19 theses)
Tradiční asijské fermentované mléčné výrobky
 (Daria Churiakova)

2024, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//wzleuz// | Technologie potravin / | Theses on a related topic

Fermentované mléčné výrobky obohacené o netradiční rostlinné a živočišné komodity
 (Magdaléna Zvonková)

2022, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//edm7d9// | Technologie potravin / - | Theses on a related topic

Lyofilizované fermentované mléčné výrobky
 (Viktorie Omelková)

2024, Bakalářská práce, Vysoké učení technické v Brně

http://theses.cz/id//y3qown// | Chemie a technologie potravin / | Theses on a related topic

Fermentované mléčné výrobky
 (Jitka VESELÁ)

2009, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//pzhv4q// | Chemie a technologie potravin / | Theses on a related topic

Fermentované mléčné nápoje
 (Karolína Horáková)

2023, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//3swt6q// | Technologie a hodnocení potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic

Čisté mlékařské kultury a jejich využití v potravinářství.
 (Iveta Urbanová)

2015, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//3rhz78// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic

Vliv obsahu tuku na proteolytickou aktivitu čistých mlékařských kultur během zrání sýrů
 (Nikola Křišťálová)

2017, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//zjzcui// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic

Využití ochranných kultur při výrobě mléčných výrobků
 (Anna Plachká)

2021, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//w2f4ff// | Chemie a technologie potravin / Chemie a technologie potravin - specializace Technologie mléka a mléčných výrobků | Theses on a related topic

Historie a technologie výroby fermentovaných mléčných výrobků v České republice
 (Jitka ŠINDLEROVÁ)

2009, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//iyffxj// | Chemie a technologie potravin / | Theses on a related topic

« 1 2 » (total: 19 theses)