Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

ovoce

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Vplyv prídavku sacharózy do kvasu na senzorickú kvalitu destilátov
 (Jozef Borko)

2018, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//7fmfgz// | Zahradnické inženýrství / Řízení zahradnických technologií | Práce na příbuzné téma

Sortiment a jakostní parametry destilátů z hroznů a jiného ovoce.
 (Martin Kulheim)

2019, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//ufcebz// | Zahradnické inženýrství / Vinohradnictví a vinařství | Práce na příbuzné téma

Ovoce jako surovina pro výrobu lihovin
 (Michal JUREČKA)

2008, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//khp9x0// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Destiláty z peckového ovoce
 (František Neduchal)

2013, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//jiujjg// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma