Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
ovoceKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Vplyv prídavku sacharózy do kvasu na senzorickú kvalitu destilátov
(Jozef Borko)2018, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//7fmfgz// | Zahradnické inženýrství / Řízení zahradnických technologií | Práce na příbuzné téma
Sortiment a jakostní parametry destilátů z hroznů a jiného ovoce.
(Martin Kulheim)2019, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//ufcebz// | Zahradnické inženýrství / Vinohradnictví a vinařství | Práce na příbuzné téma
Ovoce jako surovina pro výrobu lihovin
(Michal JUREČKA)2008, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//khp9x0// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Destiláty z peckového ovoce
(František Neduchal)2013, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//jiujjg// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma