Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
krizová situaceKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Nutriční faktory ovlivňující obsah močoviny v mléce dojnic
(Vít Škrabal)2024, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//0ic21q// | Krmivářství / | Práce na příbuzné téma
Faktory ovlivňující obsah vápníku v mléce a jeho vstřebávání
(Jakub Mazur)2021, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//pfzl6i// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma
Socioekonomické faktory súvisiace so stravovaním v špecifickej populácii s predchádzajúcou onkologickou diagnózou v detskom veku
(Dominika Kováčová)2019, Bakalářská práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/z59un/ | Specializace ve zdravotnictví / Nutriční terapeut | Práce na příbuzné téma
Vybrané faktory vzniku obezity v dětském věku
(Kateřina Teplá)2015, Diplomová práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/wo4js/ | Specializace ve zdravotnictví / Nutriční specialista | Práce na příbuzné téma
Nutriční a ekonomické hodnocení tradičních potravin a pokrmů Horácka a Valašska
(Karolína Kubecová)2016, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//3fr195// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma
Změna orálního pH po konzumaci vybraných potravin a pokrmů
(Karolína Monsportová)2020, Bakalářská práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/dydlw/ | Dentální hygiena / | Práce na příbuzné téma
Zdravotní nezávadnost potravin - znalosti a postoje adolescentů
(Vladěna Rohlíčková)2016, Diplomová práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/u9pc3/ | Specializace ve zdravotnictví / Nutriční specialista | Práce na příbuzné téma
Vlastnosti a bezpečnost plastových výrobků určených k úchově a ohřevu potravin a pokrmů.
(Hana BUČKEVIČOVÁ)2010, Diplomová práce, Lékařská fakulta / OSTRAVSKÁ UNIVERZITA V OSTRAVĚ
• http://theses.cz/id//51en11// | Veřejné zdravotnictví / Odborný pracovník v ochraně veřejného zdraví | Práce na příbuzné téma
Vybrané aspekty a rozdílnost preferencí při výběru pokrmů mezi skupinami zaměstnanců a klientů ve stravovacích službách
(Pavla Wochová)2022, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//2kvn0z// | Zemědělská specializace / Všeobecné zemědělství | Práce na příbuzné téma
Právní a ekonomické aspekty označování alergenů v potravinách a pokrmech
(Veronika Muchová)2017, Diplomová práce, Ekonomická fakulta / VŠB - Technická univerzita Ostrava
• http://hdl.handle.net/10084/117971 | Ekonomika a management / Ekonomika a právo v podnikání | Práce na příbuzné téma