Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Analýza vybraných ukazatelů kvality mléka a jejich vliv na výtěžnost a senzorické vlastnosti čerstvých sýrů
(Michaela PLONER)2023, Diplomová práce, Fakulta zemědělská a technologická / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//ajs3y0// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma
Vliv kombinace účinků teploty a ASVK uplatňovaných v technologii výroby vín na jeho chemickou a senzorickou kvalitu
(Lukáš Červinka)2023, Disertační práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//279ipg// | Zahradnické inženýrství / Zahradnictví | Práce na příbuzné téma
Vliv podílu smetany a tvarohu na složení, technologické a senzorické vlastnosti mléčných dezertů
(Tereza JANŮ)2024, Diplomová práce, Fakulta zemědělská a technologická / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//4n1e2u// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma
Chemické složení a senzorické vlastnosti domácích a komerčních ovocných destilátů
(Ilona KOLLÁROVÁ)2015, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//q9jrcw// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv volby kvasinek na chemické a senzorické parametry vína
(Jiří Deml)2021, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//dy78v3// | Zahradnické inženýrství / Vinohradnictví a vinařství | Práce na příbuzné téma
Porovnání senzorických a analytických parametrů vín z Anglie a Moravy
(Klára Klimecká)2023, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//59oxoc// | Zahradnické inženýrství / | Práce na příbuzné téma
Hodnocení kávových a kávovinových nápojů z hlediska senzorických vlastností a antioxidační aktivity
(Tereza HONYSZOVÁ)2024, Diplomová práce, Fakulta zemědělská a technologická / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//1n0dcz// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma
Vliv ochucující složky na fyzikálně-chemické, senzorické a mikrobiologické vlastnosti kozího jogurtu
(Tomáš Krejča)2024, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//u6reod// | Kvalita potravin a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma
Chemické a senzorické hodnocení výrobků na bázi amarantu a merlíku
(Iveta TRÁVNÍČKOVÁ)2011, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//vypm48// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Analytické a senzorické hodnocení hroznových moštů
(Alžběta Dorota Dostálová)2020, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//0qncmy// | Zahradnické inženýrství / Řízení zahradnických technologií | Práce na příbuzné téma