Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 14 prací)
Projekt vytvoření turistických produktů "Víno a gastronomie" pro oblast Pálavy a Lednickovaltického areálu
 (Lucie Bořecká)

2021, Diplomová práce, Fakulta managementu a ekonomiky / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//ow2359// | Ekonomika podniku a podnikání / Podnikání ve službách cestovního ruchu | Práce na příbuzné téma

Kvalitativní výzkum sociálních komunit vinařů ve vinařské oblasti Morava
 (Barbora Dvorníková)

2017, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/15473/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

ODRŮDY RÉVY VINNÉ A CHARAKTERISTIKA ODRŮDOVÝCH VÍN VE VINAŘSKÉ OBLASTI JIŽNÍ MORAVA
 (Kristýna Wejnarová)

2018, Bakalářská práce, Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.

http://theses.cz/id/al7log/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch | Práce na příbuzné téma

Gastronomie jako součást kulturního turismu
 (Rebeka Maria Kasapidu)

2020, Diplomová práce, Filozofická fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/i6n2v/ | Obecná teorie a dějiny umění a kultury / Management v kultuře | Práce na příbuzné téma

Odrůdy révy vinné a vinařské oblasti v České republice
 (Lenka KUPCOVÁ)

2009, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//5bcpcz// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Technologie výroby alkoholických nápojů z révy vinné
 (Ivana KOVÁČOVÁ)

2013, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//6jndbw// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Technologie výroby a jakost sušených hroznů
 (Nikola Osičková)

2019, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//5yicvy// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma

Modelová technologie výroby bílého vína a odrůdové rozdílnosti
 (Radoslav Mičo)

2015, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//6f02hh// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma

Studium technologie výroby vín typu "ryšák"
 (Martin Štefanov)

2019, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//9qg2kh// | Zahradnické inženýrství / Řízení zahradnických technologií | Práce na příbuzné téma

Portská vína - historie, současnost a technologie výroby.
 (Kateřina Balážová)

2018, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//r9gj9h// | Zahradnické inženýrství / Vinohradnictví a vinařství | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 14 prací)