Theses on the same topic (having an identical keyword):
ISO normyKeywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate
Zpracování podkladů pro správné výrobní praxe (GMP) a zavedení principu HACCP při výrobě chloridu vápenatého (kapalného a bezvodého), přídatné látky do potravin ve společnosti KOMA, spol. s r.o.
(Martina POTENCOVÁ)2012, Bakalářská práce, Fakulta sociálně ekonomická / UNIVERZITA JANA EVANGELISTY PURKYNĚ V ÚSTÍ NAD LABEM
• http://theses.cz/id//0yu2cv// | Ekonomika a management / Podniková ekonomika a management | Theses on a related topic
Zpracování podkladů pro správné výrobní praxe (GMP) a zavedení principu HACCP při výrobě chloridu vápenatého (kapalného a bezvodého), přídatné látky do potravin ve společnosti KOMA, spol. s r.o.
(Martina POTENCOVÁ)2012, Bakalářská práce, Fakulta sociálně ekonomická / UNIVERZITA JANA EVANGELISTY PURKYNĚ V ÚSTÍ NAD LABEM
• http://theses.cz/id//1tutip// | Ekonomika a management / Podniková ekonomika a management | Theses on a related topic
Systém HACCP v konzervárenském podniku
(Juliana Provazníková)2007, Diplomová práce, Vysoká škola ekonomická v Praze
• http://www.vse.cz/vskp/eid/4805 | Ekonomika a management / Podniková ekonomika a management | Theses on a related topic
Zavádění systému HACCP v potravinářské firmě JH-Jiří Holzer, s.r.o.
(Markéta POPELKOVÁ)2005, Bakalářská práce, Fakulta managementu a ekonomiky / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//juyg0z// | Ekonomika a management / Management a ekonomika | Theses on a related topic