Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
bramboryKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Cizorodé látky v bramborách v závislosti na jejich kuchyňském zpracování\nl{}
(Radek ČÍŽ)2005, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//ndf2cb// | Ekonomika a management / Ekonomika a hygiena výživy | Práce na příbuzné téma
Vliv stresového faktoru sucha na obsah glykoalkaloidů brambor (Solanum tuberosum L.)
(Vendula Matoušková)2016, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//y2p57g// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Cizorodé látky v bramborách v závislosti na jejich kuchyňském zpracování\nl{}
(Radek ČÍŽ)2005, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//ndf2cb// | Ekonomika a management / Ekonomika a hygiena výživy | Práce na příbuzné téma